Radu Cristian, primarul Mangaliei, despre ”stirea falsa, conform careia administraţia publică din Mangalia ar fi desființat Muzeul de Arheologie Callatis”

0
1177

”Buna seara! Zilele acestea circula in mediul virtual o stire falsa, conform careia administraţia publică din Mangalia ar fi desființat Muzeul de Arheologie Callatis și o serie de posturi din cadrul instituției. Anumite persoane rau-voitoare încearcă sa manipuleze opinia publica, prin intoxicari și zvonuri neintemeiate, ca și in primăvara anului trecut, cu zidul de 7 metri de pe Aleea teilor. Toata lumea s-a lămurit, atunci, ca a fost doar o minciuna sfruntată.

La fel și acum, ne vom convinge cu toții ca nu desființăm și nu demolam niciun muzeu. Dimpotrivă, am definitivat proiectul tehnic de modernizare și extindere a clădirii muzeului, cu scopul unei mai bune valorificări din punct de vedere turistic. Sub aspect administrativ, s-a creat o Direcție de Cultura și Sport, in subordinea Consiliului Local, care cuprinde inclusiv Muzeul și a carei organigrama s-a modificat de la 23 la 40 de posturi.

Deci nu se desființează locuri de munca, ci se vor face angajări. Rămâne de văzut cine lansează fumigene in presa și in spațiul public. Dacă se va dovedi ca sunt chiar unii dintre angajații Muzeului, vom lua toate măsurile legale pentru sancționarea și chemarea in instanța a celor vinovați de prejudicierea intenționată a imaginii instituției. Va mulțumesc pentru înțelegere și va doresc o seara plăcută!”.

(Radu Cristian, Vineri, 21.04.2017).


Articole pe această temă: http://adevarul.ro/locale/constanta/primarul-mangalia-desfiinteaza-muzeu-deschis-vasile-parvan-muzeul-callatis-devenit-structura-cadrul-directiei-cultura-sport

http://www.replicaonline.ro/muzeul-de-arheologie-din-mangalia-nu-se-desfiinteaza-315591/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply