EXPLORE ROMANIA, aplicatie online lansata la ITB – Targul International de Turism de la Berlin

0
883

Miercuri, 8 Martie, la Targul International de Turism de la Berlin (ITB), Ministerul Turismului, împreună cu Eventya Co au lansat aplicatia online EXPLORE ROMANIA, o aplicatie prin care se pot vedea frumusetile Romaniei, targurile traditionale, festivalurile din Calendarul pe 2017 și alte evenimente specifice.

Veti gasi si statiunea Mamaia, cu fotografii spectaculoase, dar si turul virtual al statiunii Mamaia, Visit Mamaia, precum si imagini spectaculoase din Constanta.

La sectiunea Evenimente, o sa gasiti si Festivalul Scoicilor, festival ce a fost inclus in lista evenimentelor importante din Romania.

Aici aveti aplicatia pentru iPhone: https://goo.gl/PnEsx8

Aici aveti aplicatia pentru Android:  https://goo.gl/r1Dkn2

Enjoy Explore Romania!

 

Claboo Media Constanta a pus la dispoziția realizatorilor, compania Eventya Co, pozele despre Constanta si Mamaia si aplicatia Visit Mamaia.


N.B. Acum doi ani, Claboo Media a propus lansarea platformei online Visit Mangalia, pentru promovarea turistică a zonei de sud a litoralului românesc, dar nu a găsit înțelegere pe plan local… Ce era dacă acum participa și Mangalia la ITB cu Visit Mangalia?


Mangalia News, Miercuri, 9 martie 2017.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply