ANAF organizează Licitaţii. Terenuri, case şi maşini de lux la preţuri RIDICOLE! Iată de unde puteţi să le cumpăraţi

0
2534

În ianuarie 2017, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vinde prin licitație terenuri, imobile (case, apartamente), autovehicule (Porsche, Volkswagen etc), utilaje (Ahlmann), în vederea recuperãrii sumelor stabilite prin hotãrâri judecãtorești. Preturile au fost stabilite de un evaluator independent acreditat de Asociația Naționalã a Evaluatorilor Autorizați din România-ANEVAR.

La Direcția Regională a Finanțelor Publice Galați se vând și bunuri din Constanța. De asemenea, constănțenii interesați să cumpere chilipiruri pot participa și la licitația organizată de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, în data de 2 februarie.

Mai multe case și mașini au fost scoase la licitație. S-a scos la vânzare un imobil propietate a lui Ismail Remzi care a fost confiscată. Clădirea este situată pe strada Viorelelor nr.4 și are o suprafață de 58,77 mp fiind compusă din trei camere. Prețul de pornire al licitației este 104.008 lei. De asemenea, tot la Direcția Regională a Finanțelor Publice Galați s-a scos la licitație și o mașină marca PORSCHE CAYENNE, înmatriculat în România în anul 2008, de culoare roșie. Prețul de pornire este 41.084 de lei. Tot la licitația din data de 18 ianuarie s-a scos la licitație un teren extravilan arabil, situat în comuna Valul lui Traian, judeţul Constanţa, în suprafaţă de 1000 mp, înscris în cartea funciară 105701 UAT Valul lui Traian. Preţ de pornire al licitaţiei este 12.372 lei.

Licitații și în Constanța

Continuarea in replicaonline.ro, Joi, 19 ianuarie 2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply