TOATE drumurile din județ SE ÎNCHID la ora 22.00!

0
928

OBSERVATOR:

UPDATE: Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor face un apel către populația județului Constanța să evite pe cât posibil deplasările din localitățile unde se afla întrucât de la ora 22,00 toate drumurile naționale și județene vor fi închise!

La această oră, utilajele RAJDP lucrează în mai multe zone din județ pentru a scoate din nămeți autovehiculele rămase blocate, astfel încât să se poată acționa ulterior fără obstacole, iar viața conducătorilor auto captivi să nu fie pusă în pericol.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Serviciul Rutier anunță că cinci drumuri naționale din județ sunt închise la această oră, iar lista se va suplimenta în orele următoare, odată cu înrăutățirea vremii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Astfel, în acest moment nu se mai circulă pe DN 3, tronsonul Constanța – Ostrov, pe DN 38, între Agigea și Negru Vodă, pe DN 22, între Ovidiu și Mihai Viteazu și pe DN 22 C, Murfatlar – Cernavodă. De asemenea, drumul dintre Lumina și Tulcea a fost închis din cauza vizibilității reduse.

La această oră se circulă încă spre Mangalia, dar în condiții de iarnă, iar oamenii legii au organizat filtre la intrarea pe autostrada A4, pentru a verifica dacă deplasarea este absolut necesară. De asemenea, vameșii bulgari au decis să închidă punctul de trecere a frontierei de la Negru Vodă, la mai puțin de 24 de ore după ce ridicaseră o parte dintre restricțiile de tonaj din zonă.

Sursa: observator.ro, 10.01.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply