Primăria Mangalia se pregăteşte să preia mentenanţa iluminatului public de la ENEL

0
720

REPLICA: Problemele la iluminatul public din municipiul Mangalia reprezintă o realitate arătată cu degetul, de dată recentă, de către consilierul local Menabit Ozzy, la care au rezonat, prompt, şi mai mulţi cetăţeni.

Situaţia este însă în atenţia Primăriei Mangalia, ne dau asigurări reprezentanţii instituţiei, care arată faptul că au fost iniţiate demersurile de preluare a serviciului de iluminat public, mai exact mentenanţa, de la E-Distribuţie Dobrogea (fostul ENEL).

„Problema a fost discutată cu cei de la ENEL. Vrem să luăm mentenanţa de la ei, adică să avem noi posibilitatea să înlocuim un bec, spre exemplu, atunci când există o problemă, aşa cum se practică şi la nivelul altor localităţi. Serviciul ar urma să îl dăm unei firme, noi dorim ca această firmă să fie cea a administraţiei locale, Gold Therm”, au spus reprezentanţii primăriei.

Ca dovadă că primăria se pregăteşte să preia iluminatul public, este şi faptul că Gold Therm a depus la ANRE solicitarea de autorizare a două persoane pe partea de electricitate.

A.C., replicaonline.ro, Marti, 10.01.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply