Consiliul Judeţean Constanţa sprijină baschetul în Mangalia !

0
755

cjc_sprijina_baschetul_din_mangalia
Începand de astazi, 01.12.2016, Consiliul Judeţean Constanţa, în parteneriat cu Asociaţia Clubul Sportiv MC BALL Mangalia derulează proiectul „Pregătirea şi participarea echipelor de juniori înscrise în Campionatul Național de Baschet și promovarea sportului de masă”.
Proiectul se implementează în perioada 01.12.2016– 15.12.2016 şi este finanţat din fondurile destinate pentru activităţile de sport în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general pe anul 2016.
Scopul proiectului este pregatirea în condiţii optime și participarea cu cele trei echipe înscrise în Campionatul Național de baschet – Juniori, la categoriile U13 M, U14 F și U16 M, competiţie organizată de Federația Română de Baschet.
Obiectivele proiectului sunt pregatirea şi desfăşurarea în condiţii optime a meciurilor susţinute în această perioadă şi promovarea sportului de performanţă, a sportului de masă pentru încurajarea și atragerea unui numar cât mai mare de participanţi, copii și nu numai, în vederea practicării sportului.
Mulţumim noului partener pentru sprijinul acordat şi suntem mândri să beneficiem de susţinerea autorităţii judeţene în activitaţile desfaşurate!
mcballmangalia_baschet
Asociaţia Clubul Sportiv MC BALL Mangalia.

Mangalia News, 01.12.2016.


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro


Publicitate https://www.mangalianews.ro/



Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


<a
vola.ro%20


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply