Elevii Colegiului Economic Mangalia au donat legume și fructe (galerie FOTO)

0
821

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20

colegiuleconomiclegume-fructe1

Continuind o traditie de 4 ani, elevii Colegiului Economic Mangalia au participat cu sufletul, cu gandul si cu fapta la derulatea campaniei „Saptamana legumelor si fructelor donate 14-18 noiembrie 2016”, desfasurata sub egida SNAC. Darurile noastre s-au indreptat catre batranii din caminul de Batrani Mangalia si copiii gazduiti de Asociatia Muncitoarelor Pioase Sf Iosif.

colegiuleconomiclegume-fructe6

Recunostinta noastra si multumirile se indreapta catre echipa manageriala, doamnelor director Simona Raluca Ciobanel si Cornelia Petronela Tanase, care ne sustin si ne ajuta permanent, elevilor nostri minunati, parintilor lor, colegilor profesori, personalului auxiliar si de ingrijire. Noi invatam in fiecare zi ca doar prin iubire, daruire si intelegere putem deveni mai buni si mai frumosi, ca doar prin intoleranta la nepasare si indiferenta putem fi invingatori.

colegiuleconomiclegume-fructe2 colegiuleconomiclegume-fructe3 colegiuleconomiclegume-fructe4colegiuleconomiclegume-fructe5

Echipa de imagine a Colegiului Economic Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply