LA ZI: Subiecte de interes pentru cetățenii Mangaliei, care așteaptă răspunsuri de la edilii locali

0
713

intrebari-opinii

– Cui trebuie să mă plang că de mai multe seri, pe soseaua Constantei, de la sens la gara, nu există iluminat stradal ? Se pare că pe nimeni nu mai deranjează lucrul ăsta… Poate citeste cine trebuie… Multumesc! (L.S.A.).

– Dumneavoastra mergeti duminica pe Aleea Teilor sau pe strada, sa vedeti ce spun oamenii si putinii turisti? Sa vedeti cum râd de noi si spun ca oras asa murdar nu au mai vazut… Noi, pensionarii auzim si ne doare pentru ca este orasul sufletului nostru. Rusine celor ce au facut din orasul nostru orasul gunoaielor! (I.B).

Despre Cinema Pescarus: – Câte filme am văzut aici, la cinematograful ăsta… Domnule Primar, chiar nu vă puteți ocupa si de aceste locuri / lucruri, să nu mai fim nevoiți să mergem la Constanța ca să vedem un film la Cinema? (O.V.)

– Starea stațiunilor Neptun si Olimp este în continuă degradare: infrastructura, spatii verzi, curățenie etc. O sa vina vara… Ce face primaria?

– Repararea străzilor din municipiul Mangalia! Care este stadiul si unde se lucrează acum?


Mulțumim cititorilor noștri pentru interesul permanent față de problemele Mangaliei și ale stațiunilor aferente, pentru subiectele propuse și pentru întrebările trimise.
Le transmitem și noi către autoritățile locale, celor care sunt în drept să răspundă și, pe măsură ce primim răspunsurile dumnealor, le vom posta în cotidianul Mangalia News.

Întrebările, sesizările și propunerile primite de la cititori le găsiți la rubrica OPINII CIVICE.


Mangalia News, Joi, 10 noiembrie 2016.






Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

astratex.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply