Ce anume din Mangalia vreți să promovați, domnule Sorin Mihai?

0
694

intrebari-opinii

   “Ce naiba ati putea sa promovati despre Mangalia, d-le Sorin Mihai? Care ar fi punctele principale intr-o reclama despre Mangalia? Sa va spun eu:

    1. Poftiti la teatru. Fiecare sedinta de Consiliu Local este o seara magnifica de arte vizuale. In rolurile principale alesii locali PSD, ALDE si PMP. Aparitie speciala o are Primarul. Aparitii ocazionale din partea membrilor PNL Mangalia. Haos total, circ pe toata durata piesei si un final neasteptat: LINISTE si PACE. Locuri limitate in picioare pentru spectatori si costul biletelor 0. Senzatia in schimb, e Pricelessssss.

   2. Parc de aventuri marine (cand ploua) sau aventuri terestre (in rest). Vizitatorii sunt rugati sa se echipeze adecvat pentru vizitarea parcului cu urmatoarele: Casca de protectie, ochelari de scafandru, costum de neopren, harnasament de urcat muntele, genunchiere, cotiere, labe de scafandru si telescop. Parcul nostru “2 in 1” va asteapta cu cele mai nonconformiste si periculoase atractii: rollerblade-ing printre pavele, cu bicicleta pe culmile asfaltului, cu barca prin Cismigiu, zbor deasupra unui cuib de omizi, si multe altele. Intrare libera. Iesirea, pe branci.

   3. Parcul AventuraLand de pe faleza Mangaliei, str. Teilor. Fosta. Actualmente aveti nevoie de echipament de demolare ca sa treceti pe acolo nevatamati.

   4. La cinema DMHI ruleaza filmul “Falimentul”. E in episoade in ordine inversa, ca STAR WARS. Episodul de azi: Inca un an pe pierdere, in curand ne luam ramas bun. In rolul principal, 50% din oras.

   5. Special pentru bucuresteni: V-ati dorit sa simtiti caldura din traficul de Bucuresti, intr-o dupa-amiaza de vara torida? Va este dor sa mergeti cu viteza de 1 KM/ora? Suferiti dupa cozile lungi de masini din Bucuresti? Stati linistiti, in Mangalia va veti simti exact asa, in orice zi din sezonul de vara. Si nu doar dumneavoastra. Mangaliotii sunt alaturi de voi si sufera in tacere.

Ar mai fi si altele, dar…

   Sunteti toti cu vorbele la voi, dati subventii, promovati Mangalia. Dar de facut, nu se face nimic.

   Asa ca va mai intreb odata, d-le Sorin Mihai: Ce din Mangalia vreti sa promovati?”

V.B. (Fb), 27.09.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply