Vă recomandăm cartea ‘Tipul din filme nu există’, de Bogdan Stoica

0
1465

bstoica_tipul_din_filme

Tipul din filme nu există: o carte plină de autoironie și umor din care vei afla, între altele, cum păstrezi lângă tine un tip născut înainte de 1989, de ce trebuie să fugi de tipul care urăște pisicile, ce să nu-i spui niciodată unui bărbat în pat sau cum să-l sperii de moarte, de ce-s ochelaristele mai mișto decât neochelaristele, cum face masaj un bărbat în funcție de zodie, de ce e vina lui când ea se îngrașă, de ce se supără o femeie când nu mănânci ce ți-a gătit. O carte pentru femeile inteligente și bărbații cu simțul umorului, pe care poți s-o citești și într-un weekend, și într-un an.

   „În viaţa reală, un tip e plin de defecte. Marea şmecherie e să renunţi la căutarea tipului din filme şi să‐l găseşti pe tipul ale cărui defecte le poţi suporta pe termen lung.

   De unde ştii? ai putea întreba. Păi, din experienţa personală, deşi nu mă pricep nici la relaţii, nici la femei. Consideră‐mă un fel de zoolog specializat în bărbaţi incapabili să se implice sentimental. Iar cartea asta nu este doar despre mine şi despre cum funcţionez eu, chiar dacă aşa pare. În funcţie de cantitatea de bunătate din sufletul tău, citeşte cartea asta fie ca pe un manual de dresaj al omnivorului mediocru cu care te‐ai cuplat, fie ca pe o scuză de 224 de pagini scrisă în numele tuturor bărbaţilor pe care i‐ai cunoscut sau o să‐i cunoşti.

   Pentru că aşa suntem toţi.“ (Bogdan Stoica, Tipul din filme nu există)


Mangalia News, 27.09.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply