Treabă românească. Circulaţie blocată pe podul nou de la Agigea

0
789

podagigea

La doar câteva ore după ce circulaţia rutieră pe podul de la Agigea a fost închisă total, şoferii s-au trezit în situaţia de a rămâne blocaţi pe ruta ocolitoare, pe noul pod construit la Agigea. 

CNADNR a luat decizia ca circulaţia autovehiculelor afectate de restricţia impusă să fie deviată pe următoarea rută ocolitoare: Nod rutier A4 (intersecţie cu DN 39), Agigea – A4 (intrare port Constanţa Sud) – Podul Nou (Apolodor) peste Canalul Dunăre Marea Neagră – Bretea acces la DN 39 (Eforie Nord – Agigea) – DN 38 (Agigea – Negru Vodă) şi retur.

Şoferii s-au plâns că au fost nevoiţi să parcurgă distanţa dintre Agigea şi Eforie în aproximativ 30 de minute, iar mulţi dintre constănţeni au întârziat la muncă sau la prima zi de şcoală a copiilor.
Potrivit poliţiştilor rutieri, traficul se blochează în momentul în care şoferii încearcă să circule pe podul închis şi realizează că nu pot înainta şi trebuie să vireze dreapta, mergând pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, în încercarea de a găsi noul pod.
Continuarea, în cugetliber.ro, Marți, 13 sept.2016.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply