Serialul DESPRE BUCĂTAR continuă – episodul III

0
778
OzzyMenabit-Gradinita3 (Small)
Ozzy Menabit:
Dle colgist,
O sa va răspund din curtoazie, nu pentru ca ar fi important ce ma întrebați.
Stiu exact ce am afirmat, că mi-am facut majoratul la Astra si ca a fost prima dată când am băut alcool. Am fost sportiv, am ținut sala de arte marțiale in Mangalia.
Legea imi permite sa ma adresez oricărei oficialități. Am avut motivele mele, sunt legale. Ilegal este atunci cand persoane politice intervin ca sa nu se elibereze un buletin pentru a pune un adversar in imposibilitatea de a candida.
Despre bariera: întrebați șeful poliției locale de unde i-a venit ideea sa pună bariera.
Nu am afirmat vreodată că vreau să fiu primar. Nu este niciun defect moral să candidezi pentru primar, mie mi s-a propus de mai multe ori înainte de alegeri și am refuzat. Nu am solicitat demiterea primarului actual, ci reproșez consecințele administrației sale.
Mă interesează starea orașului. Dacă greșesc, dacă nu este corect ceea ce fac si ceea ce spun, este la aprecierea cetățenilor. Până acum în afară de dvs nu mi-a reproșat nimeni altcineva că aș face greșit. (În afara de adversarii politici cu functii). Este firesc ca cei care au interese personale in a devaliza bugetul să se simtă amenințați și să considere că „pozez” în ce-și închipuie ei.
Cât despre pâinea pe care o mănânc? Nu am devalizat pe nimeni si niciun buget, am muncit. In 2010 am vândut un restaurant cu 270.000 eur. Banii s-au dus pe tratamente pentru cancer și pe propria întreținere. Fetița mea beneficiază de o companie pe care am construit-o si rulează in prezent milioane eur pe an. În Bucuresti. Pot accesa oricând fonduri, la nevoie. Mai ales că mama ei mi-a transmis ca fetița mea este foarte atentă la ceea ce fac pentru oras și că să nu mă vând, iar dacă am nevoie de ceva voi avea tot sprijinul. Nu a fost nevoie, mă întrețin singur. Trăiesc umil. De cand sunt consilier, nu s-a schimbat modul meu de viață. În weekend muncesc la Vama Veche, chiar si acest weekend.
Nu stiu dacă altora le-ar fi greu ca dupa ce au gestionat o companie cu acoperire națională să muncească cum muncesc eu, dar pentru că am trecut printr-un mare impas, privesc viața cu ochii supraviețuitorului.
Nu ascund că timp de 3 ani am livrat prânz gătit de mine, pentru a mă întreține. Că am colaborat cu restaurante si am facut evenimente culinare, ori faptul că in sezon am lucrat 2 veri in restaurant.
Nu ascund că am colaborat cu publicații online si am castigat bani din publicarea de articole.
Nu sunt un consilier obișnuit. Ca să merit îndemnizația de consilieri îmi dau interesul pentru oraș. Ar trebui sa vă mulțumească faptul că îmi dedic tot timpul pentru oraș și cetățenii ei. Nu consider asta ceva imoral.
Ozghiun Menabit, consilier local, Mangalia, 30.08.2016.




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply