SONDAJ: Care este urmatorul subiect pe care doriti sa-l abordam?

0
768

opinia_mea

Vă mulţumim, stimaţi cititori, dragi prieteni ai ziarului online MangaliaNews.ro pentru modul în care aţi răspuns din prima zi la sondajul  nostru ce cuprinde intrebarea: CARE ESTE URMATORUL SUBIECT PE CARE DORITI SA-L ABORDAM?

Vom păstra în continuare această modalitate de comunicare directă şi vom transmite autorităţilor locale toate sugestiile şi propunerile dumneavoastră.

Iată mai jos propunerile primite până azi, 26 august 2016, până la ora 9:30:

Cum sa redam Mangaliei farmecul de altadata !
Buna seara. Cui ma adresez si eu. Am lucrat la o firma subcontractoare ca sudor si nu mi-am primit salariul pe luna aprilie si mai, anul acesta. Ce pot face?
Primaria si problemele orasului.
Accesul publicului la registratura electronică a primăriei, într-un mod organizat, pentru a-şi putea urmări fiecare stadiul soliciării, la cine s-a împotmolit, ce acte îi mai trebuie ş.a.m.d.
Sala de sport promisa la școala sf Andrei nr.2
Examen psihologic la cabinet omologat independent, obligatoriu pentru toti consilierii locali si directorii directiilor din subordinea primariei.
Posibilitatea de a marca si plati locul de parcare in zona de domiciliu.
Incepe anul scolar si parintii iar vor fi nevoiti sa contribuie material. De ce Primaria nu raspunde la timp alocand sumele necesare astfel incat nici cadrele didactice sa nu mai fie umilite, nici parintii?
Asfaltarea orasului …arata ca dupa razboi …
Starea Mangaliei dupa o vara-n paragina…
Portul turistic si gradinile litoralului

MangaliaNews.ro, Vineri, 26 august 2016.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply