Prof. Sorin Mihai: “La ședința Comisiei Sociale nu au fost prezenți responsabili din aparatul primăriei”

0
1003
sorin_mihai_unpr_mangalia

   Comisia Socială, Sănătate, Culte și Învățământ are ședințe joi, de la ora 15.00, din două în două săptămâni. În cea de astăzi am stabilit să avem audiențe de la 16.30, la finalul discuțiilor pe marginea ordinii de zi. Cei interesați să participe pot, așadar, să mă contacteze, pentru a putea stabili și un grafic al acestor audiențe.

   Curios, pentru mine și pentru colegii mei, este faptul că de la constituirea comisiei și până acum sunt foarte puține solicitările și proiectele care au fost înregistrate pe ordinea de zi. Sincer, mă așteptam să avem mult mai mult de lucru, mapa de lucru să fie voluminoasă de fiecare dată, având în vedere denumirea comisiei și atribuțiile acesteia. Astăzi, de exemplu, nu a fost nimic la mapa de ședință.

   Tot o premieră o constituie și faptul că nu au fost prezenți responsabili din aparatul primăriei. Dacă la ședințele anterioare ne vizitau mulți și ne ofereau explicații, azi a trebuit să facem interpelările în procesul-verbal. Am înțeles că mulți sunt în concediu, dar trebuia ca măcar înlocuitorii lor să poată oferi informații.

   Am cerut, printre altele, situația actuală a demersurilor privind punerea în vânzare a locuințelor ANL, procedura de funcționare a registraturii (deoarece solicitările cetățenilor urmează un parcurs greoi, fapt confirmat chiar de funcționari ai primăriei), modalități de demarare a proiectului pentru campusul preuniversitar.

   Mie și Alexandrei Silistră ni s-a reproșat că am fi “furat startul” cu proiectul pentru locuințele de serviciu. Îi spun și pe această cale colegului care a reclamat: orice proiect poate fi amendat, îmbunătățit, corectat. Important este să fii prezent la ședințele CL și să îți expui punctul de vedere”.

   Sorin Mihai, consilier local, președintele Comisiei Sociale, Sănătate, Culte și Învățământ. Joi, 18 august 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply