Pentru amatorii de SENZATII TARI: Microbuzul Mangalia – 2 Mai – Vama Veche!

2
10179
aglomeratie-in-microbuz
   Pentru amatorii de senzații tari. Microbuz Mangalia-2 Mai-Vama Veche. Pentru numai patru lei și jumătate, facem cursa dus, nu se știe dacă mai apucăm și întors, cu toate locurile ocupate, plus 20 de persoane în picioare. Aceste 20 de persoane vor putea trăi una dintre cele mai intense experiențe, devenind, din cauza lipsei de spațiu și oxigen, o singură entitate.
   Microbuzul va scârțâi îngrozitor și se va înclina periculos la curbe. Pe această cale mulțumim tuturor celor care sunt implicați în acest grandios proiect: autorităților locale, pentru că veghează mai mereu la eliminarea oricărui stres din viața noastră publică, Poliției, care nu oprește niciodată o astfel de bombă pe roți, șoferilor, pentru atenția pe care o acordă călătorilor, și, nu în ultimul rând, celor care verifică acele camere de supraveghere din interiorul microbuzelor. Arătăm ca o plăcintă, nu? Suntem onorați că vă facem să râdeți.
   Microbuz Mangalia-2 Mai- Vama Veche. Doar patru lei și cincizeci. Testat astăzi, coborât în patru labe.
   Distribuiți, vă rog, pentru a ne putea bucura cât mai mulți de această incredibilă experiență.
   – Trebuia să suni la 112.
   – Făceam asta, dar întârziasem deja la muncă. Asta tot din cauza lor, pentru că nu respectă orarul. Taxator nu exista, iar gagiul nu prea voia să deschidă ușa din spate, unde mă aflam eu cu fața lipită da geam. Vroia să ies pe ușa din față, cu toate că așa ceva era imposibil, neexistând spațiu între călători. De abia când am ridicat tonul la el, spunându-i că dacă nu deschide ușa, i-o fac bucăți, a catadicsit să o deschidă.
   Robert Marius Dincă.

obisnuiti-cu-aglomeratia

O poză – bonus din partea redacției MangaliaNews.ro: Obișnuiti cu aglomerația… (Dacă observați, antena din fundal seamănă cu cea din…).
Comentariu: Spre Vama Veche nu circulă niciun tren, că, altfel, precis ar fi fost la fel de aglomerat… 🙂

Surse foto: internet.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

Leave a Reply