OFICIAL! Se reiau lucrările de reabilitare. CIRCULAŢIA PE PODUL AGIGEA VA FI OPRITĂ TOTAL TIMP DE 3 LUNI

0
649

podul_agigea_de_paste

Situația incertă a podului de la Agigea a făcut mare vâlvă la nivel local, dar și național. Miile de turiști care au ales ca destinație de vacanță stațiunile din sudul litoralului au circulat bară la bară pe podul de la Agigea întrucât restricțiile de trafic a fost prelungite de la o lună la alta. În urma unei solicitări transmise de reporterii „Replica” către Compania Națională de Autostrăziși Drumuri Naționale din România S.A pentru a se afla răspunsuri concrete privind soarta podului, conducerea a anunțat faptul că de la 1 septembrie este posibilă reluarea lucrărilor de reabilitare.

“Estimăm că începând cu 1 septembrie 2016, Antreprenorul va relua lucrările de punere în siguranță a podului, respectiv înlocuirea celor două hobane rămase şi finalizarea lucrărilor de reabilitare. Timpul minim necesar pentru mobilizarea în şantier a Antreprenorului este de 15 zile”, se arată în documentul remis redacţiei de către CNADNR.

Ulterior, directorul general al CNADR, Cătălin Homor, a declarat, în exclusivitate pentru „Replica” de Constanţa: „Propunerea mea este să închidem traficul pe o perioadă de trei luni, timp în care vor fi gata lucrările la hobane, vor fi reglate şi se va înlocui stratuld e rulare. Suntem în discuţii în acest sens cu Poliţia, pentru a închide traficul pe pod avem nevoie de avizul Poliţiei”, a precizat Homor.

Vom reveni cu detalii!

Diana NEAȚĂ, Alexandra ANTON, replicaonline.ro, 12.08.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply