Laurentiu Davidoiu, sibianul care i-a uimit pe americani! A devenit unul dintre marii directori ai companiei Royal Carribean!

0
742
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prietenii de acasa ii spun Laurentiu, insa in cadrul companiei Royal Carribean toata lumea il stie drept LORENZO “cel cu puteri magice”. I s-a dus faima ca are o putere de convingere uriasa, la care se adauga multa pasiune pentru munca lui, ambitie din belsug, seriozitate si determinare. In urma cu 14 ani Laurentiu parasea Romania pentru primul sau contract pe vase de croaziera, iar astazi ocupa una dintre functiile cheie in cadrul Royal Carribean. In urma cu cateva luni a fost numit Food and Beverage Director si are in raspundere cele 22 de vase din flota RC si peste 1500 de angajati.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laurentiu Davidoiu este Food and Beverage Director la Royal Carribean International.

Putini dintre cei care nu au fost vreodata pe un vas de croaziera isi pot imagina cat de fantastica este aceasta experienta! Pe langa avantajul unic de a vizita mai multe tari in cadrul unui sejur de sapte zile, pe langa toate facilitatile de entertainment pe are le ofera vapoarele noii generatii esti invitat si intr-o calatorie culinara desavarsita in restaurante in care ineditul si sublimul fac casa buna si asupra carora si-au pus amprenta bucatari faimosi din intreaga lume.

QUANTUM OF THE SEAS

Quantum Of The Seas este cel mai avansat vas din lume din punct de vedere tehnologic.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Quantum Of The Seas, cel mai SMART vas de croaziera din lume,  ridica bucataria la rang de mare arta odata cu introducerea conceptului Dynamic Dining. Responsabil de acest lucru (dar si de toate operatiunile de Food&Beverage de pe Royal Carribean) nu este nici un american (asa cum probabil te-ai fi asteptat), nici un francez (specialist in preparate fine), nici un spaniol (care gateste cele mai bune fructe de mare) ci un roman, un manager extraordinar, un strateg desavarsit si mare vizionar. Il cheama Laurentiu Davidoiu, are 38 de ani si vine din Sibiu. In urma cu 14 ani pleca in primul sau contract pe un vas de croaziera, insa pasiunea pentru mare, restaurante si servicii l-a facut sa revina, iar astfel Laurentiu s-a convins pe sine insusi ca acesta este domeniul in care trebuie sa faca cariera.

Laurentiu a inceput sa lucreze pe vasele de croaziera inca din anul 1997

A inceput de jos si a avansat cu masi mici si siguri, prin multa ambitie si determinare. In anul 2009 l-am cunoscut pe Laurentiu la evenimentul de lansare al vasului Celebrity Silhouette (avea inca de pe atunci o pozitie de conducere in cadrul companiei Celebrity Cruises), iar de aceasta data l-am reintalnit pe Quantum Of The Seas. Intre timp, Laurentiu a parasit companiaCelebrity Cruises (afiliata  Royal Carribean) si tocmai se pregatea sa plece la New York pentru a deschide restaurantul ZUMA (ce face parte dintr-un lant faimos cu restaurante la Londra, Bangkok sau Hong Kong) cand a primit o oferta de nerefuzat din partea Royal Carribean.

Vă invităm să citiți continuarea AICI.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply