Weekend-ul acesta nu se doarme pe litoralul românesc!

0
735

weekendlitoral (Small)

Weekend-ul acesta se anunţă cel mai aglomerat şi încărcat din acest sezon, pe litoral. Mamaia, dar şi unele staţiuni din sudul litoralului sunt deja ocupate sută la sută. Se mai găseşte cazare în Năvodari, în Eforie, în Cap Aurora şi în Mangalia. Vremea caniculară îi aduce la mare chiar şi pe cei care nu-şi planificaseră o vacanţă în această perioadă şi evadează doar pentru sfârşitul de săptămână.

Aşa că turiştii şi constănţenii vor avea parte de o listă lungă de evenimente. De la o vizită la Delfinariu, unde ieri a fost inaugurat oficial noul bazin, o plimbare cu telegondola deasupra staţiunii Mamaia, până la un tur cu autobuzul etajat, prin Constanţa, posibilităţile de petrecere a timpului dincolo de plajă sunt multiple.

Concertele sunt cele mai reuşite pe litoral, astfel încât, în week-end-ul acesta, avem de ales locaţia în care să ascultăm piesele favorize, având evenimente în Piaţa Ovidiu, în staţiunea Eforie şi, bineînţeles, în toate cluburile din staţiunea Mamaia. S-au pregătit un program şi o listă de artişti pentru toate gusturile, cu petreceri pe plajă sau la piscină.

Concerte în Piaţa Ovidiu şi în staţiuni

Piaţa Ovidiu aduce şi wee-kend-ul acesta Concertele Verii Summerkiss şi artiştii momentului din România, timp de patru week-end-uri consecutive. Cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi artişti ai momentului din România vor concerta live în Piaţa Ovidiu, pe o scenă de mari di-mensiuni, unde sâmbăta aceasta vor urca nume precum Delia, Grasu XXL, Alina Eremia, Lora, Guess Who, Lidia Buble, Sergiu şi Andrei, gazdele matinalului Kiss FM.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Anul acesta, Europa FM Live pe plajă aduce trei zile de muzică bună şi distracţie pe malul mării, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Intrarea este liberă. Apoi, week-end-ul prinde culoare în cel mai cool eveniment al verii, The Color Run. Vino în vacanţa tropicală să te bronzezi în toate culorile şi să te distrezi ca în Hawaii.

Continuarea, în cugetliber.ro, 30.07.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply