Consilierii Ozghiun Menabit, Ghiulserin Sali și Sorin Mihai au vizitat Școala nr.2 și Grădinița nr.3 din Mangalia

0
953

scoala nr 2 Mangalia - Sf Andrei

“Împreună cu doamna Ghiulserin Sali și domnul Sorin Mihai, ca reprezentați ai comisiei de specialitate care se ocupă de învățământ, am vizitat Școala Nr.2 și am luat la cunoștință de la doamna directoare despre necesitățile urgente ale școlii.

Sunt multe. Toate prioritare. Terenul de sport este împrejmuit cu un gard fragil care se rupe la un șut dat cu pasiune în minge. Aleea nici nu este cimentuită, are doar pietriș. Toaletele trebuie renovate, pentru a respecta cerințele legale. Multe alte necesități nu le enumăr.

Mai plăcut va fi să enumerăm realizările doamnei directoare, dacă vom putea ajuta să nu se împotmolească în birocrație.

E de muncit și aici. Multe depind și de faptul dacă se construiește sala de sport. Îmi doresc din tot sufletul să se îndeplinească toate urgențele școlii”.

Galerie foto:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

scoala2mangalia-1 scoala2mangalia-2 scoala2mangalia-3 scoala2mangalia-4 scoala2mangalia-5 scoala2mangalia-6 scoala2mangalia-7 scoala2mangalia-8 scoala2mangalia-9

GRĂDINIȚA NR.3

“Împreună cu dna Ghiulserin Sali și dl Sorin Mihai, ca reprezentanți ai comisiei care se ocupă de învățământ, am fost in vizită și la Grădinița Nr.3, ca să cunoaștem … realitatea.

Doamna directoare ne-a prezentat intenția de a amenaja un loc de joacă pentru copii, dar mai stringentă este efectuarea unei izolații termice. Sunt atât de multe necesități încât nu le enumăr.

Am luat la cunoștință, am identificat pașii care trebuie urmați pentru a îndeplini prioritățile. Noi cu pixul, greul este pe umerii doamnelor care țin copiilor noștri locul de mame, pe timpul grădiniței.

Ceea ce se va rezolva sau se va îmbunătăți, voi aduce la cunoștință. Și ce nu se va rezolva.”

FOTO:

gradinita3mangalia-1 gradinita3mangalia-2 gradinita3mangalia-3 gradinita3mangalia-4 gradinita3mangalia-5 gradinita3mangalia-6 gradinita3mangalia-7

Menabit Ozzy în Vot de responsabilizare consilier, Vineri, 22 iulie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply