Circ pe litoral! Restricţiile de pe podul de la Agigea, până pe 1 august

0
543
carturesti.ro%20
circ-pod-agigea

CUGET LIBER: Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă şoferii cu privire la faptul că restricţiile pe podul de la Agigea vor continua până la data de 1 august. Astfel, autovehiculele cu masa mai mare de 5 tone nu vor putea circula pe pod, accesul fiind permis doar celor care transportă persoane sau au un regim de circulaţie prioritară. Aşa cum probabil că v-aţi obişnuit, viteza de deplasare pe pod este limitată la 50 kilometri pe oră, iar traficul rutier pe pod se va desfăşura doar pe benzile centrale.

Sorin Buşe, noul ministru al Transporturilor, îl înlocuieşte pe Dan Costescu, cel care declara, plin de speranţă, că podul de la Agigea va fi gata la finalul lunii iunie. De asemenea, la mijlocul lunii mai, fostul ministru al Transporturilor preciza că, „în cadrul acestui contract, mai sunt de executat lucrări de înlocuire a celor două hobane, lucrări de reabilitare a tablerului, înlocuirea îmbrăcăminţilor asfaltice, trotuarelor şi parapeţilor şi reparaţii ale structurilor din beton”.

Alin Burcea, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, spune că turiştii sunt nemulţumiţi de orele pe care le petrec în trafic, încercând să traverseze podul Agigea, în loc să se bucure de vacanţă.

„Noi primim feed-back de la turiştii care cumpără vacanţe în sudul litoralului. Şi oamenii ne spun: cazarea a fost ok, serviciile au fost ok, dar a fost aglomeraţie la podul de la Agigea. Iar acest lucru este inacceptabil în anul 2016. Îl rugăm pe noul ministru al Transporturilor să-i roage pe cei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să-şi plătească subcontractanţii, ca să nu se mai circule pe o singură bandă pe sens. Turiştii stau şi două ore şi jumătate pe pod, pentru că directorul CNADNR nu este în stare să-şi plătească furnizorii”, a declarat Alin Burcea.

cugetliber.ro, 18.07.2016.

piese-auto-mangalia.roLeave a Reply