Ce se întâmplă cu Mangalia în 2016?

0
862

lucrari-aleea-teilor31mai2016

     “Dragi fosti concitadini, ce se intampla cu Mangalia in 2016?? (Bine, caderea libera a inceput de mai demult, dar ca anul asta parca nu a fost niciodata). Faleza de sus e ca dupa bombardament si singurul lucru care imi vine in minte cand ii vad pe muncitorii dezorientati total e bancul ala cu cei doi copii care numarau o bila; pe faleza din portul turistic poti sa iti bagi degetele in ochi; plaja e tot mai ingusta si mai jegoasa, si nu ma refer doar la mucurile de tigara care ar trebui aruncate la unul din cosurile insuficiente, ci ma refer la algele lasate sa musteasca pe mal.

Nu ai nici o posibilitate de distractie (ca pe tot litoralul intre Mangalia si Olimp, dar hotelurile de 4 si 5 stele (cica), tot continua sa rasara, iar daca vrei sa mergi sa te bâțâi puțin pe un ring intr-o seara, trebuie musai sa ai masina ca sa ajungi in Vama Veche / Mamaia / Costinesti.

Daca ti se face foame dupa ora 11 noaptea, fie iti faci cruce si mananci la unul din localurile cu personal plictisit si pe picior de plecare, fie te duci si iti iei mancare la punga de la Profi. Bine ca exista Dalboka, daca ai chef de o midie si un guvid.

De celelalte aspecte care nu vizeaza exploatarea la maxim a unui sezon turistic de numai vreo 3 luni, nici nu mai are rost sa amintesc. Pacat ca avem o mare superba, dar ne batem joc de ea din toate puterile.” (AMH, 18.07.2016).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply