SCRISOARE CĂTRE MARE – Dedicatie pentru Regatta Rotary Mangalia 2016

0
657
regattarotary2016mangalia (Small) regattarotary2016mangalia2 (Small)
“Nu mai suntem atât de mici încât să credem în povești, dar suntem destul de tineri să credem că avem șansa să ne implicăm. Să ne implicăm în viața comunității din care facem parte, să creăm lucruri bune, să fim responsabili de binele si frumusețea vieții celor din jurul nostru.
Ne-am născut lângă tine, Mare, și cred că ești unul dintre lucrurile frumoase care ne poate uni. Am crescut cu șoapta poveștilor despre marinari care străbat căile tale cu cârma în mâna lor puternică și încercată. Ne bucuri în fiecare zi cu răcoarea apelor tale, cu copiii tăi jucăuși și cu aerul curat al brizei tale. Vrem să învățăm și noi să ne lăsăm purtați de valuri și ghidați de vânt. Vrem să fim mai aproape de tine, căci tu ești aproape de noi toți.
Nu mai suntem atât de mici încât să credem în povești dar suntem destul de tineri să putem învăța și prețui, prin tine, valorile pe care să le purtăm mai departe în comunitatea noastră: libertate, independență, responsabilitate, cunoaștere, respect, disciplină, corectitudine, inițiativă, spirit civic. Și vrem să-i aducem la tine pe toți ai noștri, pentru că tu poți fi liantul comunității pe care ai străjuit-o cu apele tale de mii de ani.
Nu mai suntem atât de mici încât să credem în povești, dar suntem destul de tineri să credem că învățându-te, îi vom învăța și pe ceilalți și vom face lucruri minunate, aici, la tine acasă. La noi, acasă”.
Petru, 17 ani, elev.

(Rânduri dedicate Regattei Rotary Mangalia, 29 – 31 iulie 2016).


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook


Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro



Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply