Propunere: FESTIVAL AL BERII, la Mangalia sau la Neptun

0
947

OZZY MENABIT, consilier municipal:

“Deoarece suntem sărăcuți în evenimente pe timpul verii, eu propun un FESTIVAL AL BERII la Mangalia. Sau la Neptun.

Zic așa:

Am experiența unor festivaluri, evenimente publice, care au devenit tradiții și încă se mai țin în orașe mai mari decât Mangalia.

Reamintesc LIBERTY PARADE, care mai întâi s-a numit LOVE PARADE – a pornit împreună cu Cristi Nițu de la Radio21 și cu brand managerul de atunci de la Absolut Vodka; reamintesc FOLK YOU care a început cu o scena construită din scânduri nefinisate dupa o sticla de Stalinskaya, noaptea pe plajă, împreună cu Pitiș, Fly (Marius Tucă) și Nașu’ (meu); reamintesc MASTERS OF HOUSE MUSIC, 4 zile non-stop de muzica de club în RomExpo, cu o participare de 30.000 persoane per total, realizat in co-sponsorizare cu Winston.

Compania pe care am construit-o (in anii 2000) a organizat si festivaluri de bere, care în timp au devenit tradiții.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Organizatorii festivalului sunt cel mai mare importator independent de bere germană din România, Liquid Group, Restaurantul “La Jăratic” şi Beer&Fun Events, în parteneriat cu Europa FM, Prosound Solutions, Loud Music, Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European al Sectorului 6. Parteneri media în acest proiect sunt FHM, BEERocracy şi berigermane.ro.
În cadrul Deutsches Bierfest se va amenaja un cort uriaş cu o capacitate de peste 2.000 de persoane, adus direct din Germania, similar cu cele utilizate de berăriile germane la Oktoberfest.”

Know-how avem, relații în domeniu avem, pe furnizori ii cunosc, parteneri media avem, ce ne lipsește să se concretizeze?”

festivalul-berii-ozzy-

(Foto: exemplu de afiș de festival organizat in 2007).

 Menabit Ozzy în Vot de responsabilizare consilier, 02.07.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply