MAGANU BOGDAN – Program electoral 2016 – 2020

0
925
maganubogdanprimarmangalia2
 Un mangaliot pentru Mangalia
Dragi locuitori ai orașului Mangalia
M-am născut în Mangalia. Am 37 de ani, sunt de religie creștin ortodox, căsătorit cu Sibel Simona și avem două fete, Maria și Andreea.
Educația primară am primit-o la Școala Generală nr. 3, ciclul gimnazial l-am terminat la Școala Generală nr. 5, iar studiile preuniversitare la Liceul Teoretic nr. 1, Mangalia. Sunt absolvent al Academiei de Studii Economice din București, specializarea Finanțe Bănci.
După finalizare studiilor am lucrat în administrația locală a municipiului Mangalia, parcurgând mai multe trepte ierarhice în serviciile administrative. În anul 2008 am fost ales consilier local din partea PSD Mangalia, iar din anul 2012 sunt viceprimar.
PROGRAM ELECTORAL 2016 – 2020
  • Eliminarea cheltuielilor inutile Executarea de către primărie a lucrărilor necesare orașului în regie proprie, prompt, la prețuri de cost, cu forță de muncă locală.
  • Taxe și impozite corecte Stabilirea taxelor și impozitelor în funcție de veniturile contribuabililor, astfel încât încasările primăriei să fie maximizate.
  • Accesarea fondurilor europene Realizarea proiectelor majore de investiții pentru dezvoltarea orașului prin accesarea eficientă a fondurilor europene.
  • Reabilitarea infrastructurii Reabilitarea și modernizarea infrastructurii stradale și a iluminatului public în tot orașul. Inițierea imediată a programului de asfaltare și dezvoltarea rețelei de utilități în cartierele Dobrogrea I și II.
  • Investiții în educație Modernizarea și reabilitarea grădinițelor și școlilor pentru schimbarea radicală a condițiilor de învățământ din oraș.
  • Proiecte pentru tineri Construirea de locuințe pentru familiile tinere și acordarea de facilități angajatorilor locali pentru crearea de noi locuri de muncă, precum și dezvoltarea unui hub cultural și sportiv.
  • Protecție socială Ajutorarea și sprijinirea persoanelor vârstnice și a celor cu venituri reduse sau aflate în dificultate.
  • Dezvoltarea turismului Implementarea unui program integrat de acțiuni având drept rezultat creșterea numărului de turiști.
  • Organizarea de evenimente culturale Readucerea Mangaliei în topul organizatorilor de festivaluri culturale și muzicale.
Maganu Bogdan.

sursa: Facebook.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply