Spitalul Municipal Mangalia este pe lista neagră a spitalelor în care se folosesc dezinfectanții diluați

0
804
dezinfectanti-spitale
Lista spitalelor unde au fost descoperite probe neconforme de dezinfectanţi HexiPharma. Nereguli la Floreasca, Parhon şi Universitar.
Pe lista dată publicităţii sunt şi mai multe spitale din Capitală.
Ministerul Sănătăţii a făcut publică lista unităţilor sanitare în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme în urma controalelor realizate de Direcţiile judeţene de Sănătate Publică (DSP). „În unităţile sanitare în care s-au înregistrat neconformităţi, au fost luate toate măsurile administrative pentru evitarea oricărui risc la adresa pacienţilor, respectiv suspendarea produselor dezinfectante în cauză”, arată oficialii ministerului.
De asemenea, Ministerul Sănătăţii informează că acţiunile de control continuă, fiind totodată luate măsuri de auditare a contractelor derulate de unităţile sanitare cu firma HexiPharma.
Printre spitalele din Capitală unde au fost descoperite probe neconforme se numără Spital Sf Stefan, Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Spitalul Clinic Dr. Ioan Cantacuzino, Spitalul de Nefrologie Carol Davila şi Spitalul Universitar de Urgenţă.
Lista unităţilor sanitare în cadrul cărora au fost depistate probe neconforme:

Citeste mai mult: adev.ro/o6r9bb


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply