ION MINCĂ: Pentru Ei, a început campania electorală! Eu, de 12 ani sunt LÂNGĂ VOI, CU FAPTE!

0
770
ion_minca_nelu-
“A început oficial, de azi, campania electorală. A început pentru Ei, cei care nu au făcut niciodată NIMIC pentru Mangalia și locuitorii ei, iar acum, fără a avea un minim proiect ca să prezinte, Ei cerșesc voturi la colț de stradă! Pentru ei a început campania electorală, de fapt tentativa de înșelăciune a cetățenilor, înșelăciune pe care Ei, din 4 în 4 ani, o scot de la naftalină, cu aceleași sloganuri penibile și aceleași minciuni, ca să îi alegeți.
Pentru ei, de azi, a început campania electorală, o să dureze o lună. Pentru mine nu e și nu a început campania electorală, eu de 12 ani am fost alături de voi, cetățeni ai Mangaliei, încercând să îndrept greșelile pe care EI le-au făcut față de voi și față de acest oraș, încercând din răsputeri – și, uneori, chiar peste puteri -, să îndrept ce au stricat Ei, aceștia care, de azi, au intrat, pentru o singură lună, în campanie electorală. Ei, o lună, ducându-vă cu preșul, prin vorbe.
Eu, de 12 ani sunt LÂNGĂ VOI, CU FAPTE! Veți fi cu mine ca să vă fie bine, sau veți fi cu Ei, ca să vă fie cum v-au făcut de atâtea ori să vă fie: adică rău. Voi alegeți! Eu rămân lângă voi, PENTRU VOI, PENTRU MANGALIA!
Ion Mincă – Nelu,
Candidat din partea PRM pentru functia de Primar al Mangaliei,
cu voia locuitorilor Mangaliei si cu ajutorul lui Dumnezeu.”

MangaliaNews.ro, 6 mai 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply