Radu Cristian: Stadiul lucrărilor la domeniul public, la Parcul Evergreen şi Aleea Teilor

0
710
Radu Cristian: “Odată cu trecerea zilelor ploioase, am ieşit pe străzile oraşului pentru a verifica stadiul lucrărilor la domeniul public, Parcul Evergreen şi Aleea Teilor. La parc, ar fi trebuit să se întindă rulourile de gazon, dar încă nu s-a uscat terenul, după ploi, aşa că mai durează o zi-două. Pe Aleea Teilor se montează granitul şi se verifică noul sistem de iluminat public. Urmează mobilierul urban şi locurile de joacă.
Tot astăzi, am fost din nou la Parcul Diana pentru a verifica lucrările de salubrizare. Am amenajat doar ceea ce mai aparţine domeniului public, pentru că acolo există şi un teren privat, pierdut de Primărie, înainte de 2012.
Am fost şi în cartierul de case, în zona străzii Prelungirea 1 Mai, unde am informat locuitorii despre lucrările de reabilitarea a străzilor, care încep de luni. Ulterior, pe străzile T.S. Săveanu, Albatros, George Murnu, am discutat cu cetăţenii despre lucrările de întreţinere a domeniului public, curăţenie şi iluminat stradal. Am descoperit, cu stupoare, că în unele zone ale oraşului sistemul de iluminat a fost vandalizat, prin tăierea cablurilor sau distrugerea siguranţelor.
O să vedeţi că după alegeri nu va mai tăia nimeni cablurile, nu va mai rupe copacii şi nu vom mai prinde maşini care abandonează câini pe străzile oraşului. Ca de fiecare dată, în ultimii patru ani, eu voi fi pe teren de câte ori este nevoie pentru a soluţiona problemele semnalate de dumneavostră, locuitorii oraşului nostru!”

Mai mult, aici: raducristian, fb, 07.05.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply