Culmea reabilitării la Mangalia! Au înălțat șoseaua ca să micșoreze zidul de pe faleză – VIDEO

2
705

zidul-de-pe-faleza-mangalia-neptuntv

Reporter Neptun Tv: Culmea reabilitării la Mangalia. Zidul construit de Primărie pe Aleea Teilor a fost micşorat prin înălţarea şoselei cu aproximativ jumătate de metru. Lucrările suplimentare sunt suportate tot din bugetul local, pentru că finanţarea europeană a fost pierdută de municipalitate din cauză că antreprenorul general nu a respectat termenele. Mai mult, societăţile subcontractoare se plâng că nu au primit banii pentru lucrări, iar muncitorii acuză că au lucrat la negru fără să fie plătiţi.
Scandalul de la zidul plângerii din Mangalia este departe de a fi terminat. În urmă cu două luni, după ce locuitorii s-au plâns de faptul că zidul ridicat pe faleză este prea înalt și nu se mai vede marea, primarul Cristian Radu spunea că acesta nu va avea mai mult de 80 de centimetri.
Numai că, la vremea respectivă, zidul avea peste un metru și jumătate înălțime și a fost construit pe o lungime de peste 500 de metri. Și asta nu este totul. La o vizită pe șantier, angajații Primăriei au constatat nu numai că este prea înalt, dar și că este prost făcut.
Acest lucru reiese dintr-o înregistrare a unei discuții între reprezentanții unui subcontractor și cei ai Primăriei.
Cum darâmarea și refacerea zidului necesita alte costuri, reprezentantul antreprenorului a venit cu o altă idee. Înălțarea șoselei, până când zidul ajunge la înălțimea corespunzătoare. Astfel, Aleea Teilor a fost ridicată cu aproximativ o jumătate de metru peste stratul de piatră. Alți bani, altă distracție, pe impozitele cetățenilor.
Chiar și așa, o parte dintre locuitorii Mangaliei spun că zidul acoperă vederea spre mare.
Continuarea, pe reporterntv.ro, 06.05.2016.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Pai nu trebe sa manance si finu Cucoranu? A bagat la beton la parc si la faleze pentru 4 ani de mandat. Am auzit totusi ca e cam suparat ca a fost prea mare parandaratu.

Leave a Reply