Radu Cristian: PNL Mangalia și-a prezentat candidatii pentru alegerile locale din 5 iunie (FOTO)

0
729
lansare-candidatura-cristian-radu1
Radu Cristian: “Organizaţia PNL Mangalia a prezentat în această seară (vineri, 22 apr. – n.r.), în cadrul unui eveniment desfăşurat la Casa de Cultură, echipa de candidaţi pentru posturile de primar și consilier local, pentru alegerile locale din data de 5 iunie. În cadrul manifestării, la care au fost prezente aproximativ 500 de persoane, mi-am anunțat public intenția de a candida pentru un nou mandat și, totodată, am prezentat echipa de candidaţi la Consiliul Local.
Cu aceasta ocazie, am punctat principalele realizări ale mandatului 2012-2016 şi, totodata mi-am exprimat regretul faţă de atitudinea unor consilieri locali care au blocat proiecte importante de dezvoltare a oraşului. La alegerile din 5 iunie mă voi prezenta în faţa alegătorilor cu o echipă de consilieri formată din oameni integri, credibili și cu o imagine foarte bună în comunitate.
Ca primar, voi avea nevoie de o echipă de consilieri care să susţină proiectele orașului, pentru a nu mai merge cu frâna de mână trasă, așa cum am mers în acest mandat.
La eveniment au fost prezenţi mai mulţi primari liberali din zona de sud a judeţului Constanţa, precum şi invitați din conducerea judeţeană a partidului. Au luat cuvântul președintele organizației, Gheorghe Dragomir, parlamentarii Puiu Hașotti, Mihai Lupu și deputatul Victor Manea. Pe această cale aş dori să precizez că PNL Mangalia va avea o campanie pozitivă, bazată pe proiecte şi pe soluții la așteptările cetăţenilor”.

sursa: facebook.com/RaduCristianPrimar.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply