Cu Foleanu „tras pe dreapta” şi cu Maganu candidatul PSD, Iorguş ar urma să se lanseze independent pentru Primăria Mangalia

0
578

farmec.ro
carturesti.ro%20

foleanu-maganu

REPLICA: Surpriză la lansarea candidaţilor PSD Constanţa! Deşi, iniţial, PSD Constanţa a anunţat că a validat pentru Mangalia candidatura lui Paul Foleanu, propus şi susţinut de fostul edil din sudul litoralului, Zanfir Iorguş, iată că la lansarea de vineri social-democraţii au arătat că s-au răzgândit! Vor merge pe mâna lui Bogdan Maganu, viceprimar al Mangaliei.

Care este explicaţia lui Felix Stroe, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa? „La un moment dat, Organizaţia Municipală Mangalia şi-a desemnat un candidat. Pe parcurs, în urma unor sondaje, se apreciază cota electorală a fiecărui candidat. La Mangalia, în urma sondajelor, s-a hotărât să meargă în cursă Bogdan Maganu“, a spus Felix Stroe.

„În urma analizei, s-a stabilit că eu îl pot bate pe actualul primar, Cristian Radu. Va fi o campanie normală, naturală, sunt multe lucruri care trebuie făcute în Mangalia, care n-au fost realizate de actuala administraţie. Vreau ca oraşul Mangalia să fie un exemplu de urmat pentru toate municipiile din România“, a spus, la rândul său, Bogdan Maganu.

De precizat că, încă dinainte de lansarea candidaţilor PSD, Mangalia vuia, vineri, de vestea că Foleanu nu mai este candidatul partidului şi că „e foială la sediu, se strâng mese şi scaune, se cară diverse lucruri din sediu”. Mai mult, în contextul dat, se vehiculează că Zanfir Iorguş ar urma să candideze şi el, independent!

Contactat de „Replica”, Iorguş nu a dorit să spună dacă va candida sau nu: „Nu fac acum declaraţii”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alexandra ANTON, Mirela Sorina PASCAL, replicaonline.ro, sâmbătă, 23 aprilie 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply