Dănuț Moldovan: Mesaje către cetățenii Mangaliei

0
922
danut_moldovan_pru_mangalia (Small)
Stimați cetățeni,
În ședința de astăzi a CLM am susținut și am votat proiectul prin care se alocă o sumă modică pentru susținerea participării grupului de dans DansArt Studio din Mangalia la Campionatul Mondial de Dans ”Dance Star”, care va avea loc la Porec (Croația) în perioada 25.05-29.05.2016.
Am făcut un gest mic pentru a răsplăti talentul mare de care dau dovadă copiii orașului nostru: Radu Irina Maria, Brânzea Crina Rebecca Maria, Vasii Adina, Negru Alexia Nicoleta, Mihai Amalia Maria, Stoina Miruna Ionela, Tămășanu Alexia-Rafaella, Iordache Ana Elena, Roșca Ana-Maria, Tatu Raul Cristian, Turmac Bianca Andreea, Tudose Daria Andreea.
Am ținut în mod special să le spun numele pentru că ei vor duce numele orașului nostru peste hotare și ne vor reprezenta cu onoare. Mulțumim instructoarei de dans, Oana Pencea Stănică, pentru dăruirea cu care lucrează cu acești copii minunați.

dans-art-studio-mangalia

Sursa foto: mangalianews.ro.


Astăzi am mai îndeplinit un obiectiv: Biserica Monument Sf. Mare Mucenic Gheorghe a primit terenul solicitat. Astfel, oamenii bisericii vor crea un spațiu de recreere, de liniște și de spiritualitate, așa cum este normal. Personal, simt că mi-am făcut datoria și mulțumesc celor care au simțit la fel, dar sunt dezamăgit de atitudinea altora, ale căror nume prefer să nu le amintesc. Politica pașilor mici funcționează!

BisericaSfMareMucenicGheorghe-Mangalia (Small)

Sursa foto: gazetadenavodari.ro


Odată cu aprobarea de către toți consilierii a rectificării de buget, administrația publică locală a intrat în normalitate. Putem continua toate proiectele stopate din cauza blocajului financiar: asfaltările pe străzile Matei Basarab, Muncitorului, stațiuni și altele; s-au deblocat sumele necesare salariilor și tichetelor medicilor, dar și burselor pentru elevii cu rezultate deosebite…

Danut Moldovan, Luni, 18.04.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply