Comunicat de presă: Consiliul Local a suplimentat cu 825.000 de euro programul de asfaltări în municipiul Mangalia

0
736

 

paulfoleanupsd
“Convocaţi de către primarul Cristian Radu la şedinţa de Consiliu din data de 18 aprilie a,c., noi, consilierii PSD Mangalia, am optat pentru soluţia corecta de a respinge proiectul initiat de primar privind contractarea unui imprumut de 5 milioane de euro pentru a putea termina cele trei proiecte pentru care a pierdut finantarea europeana prin proasta gestionare a executiei proiectele.
Sa indatoram orasul pentru ce? Pentru a construi un parc de betoane langa calea ferata si cimitir? Pentru a construi un zid pe faleza, care ne-a facut de rasul Romaniei? Pentru a dezgropa cetatea Callatis cu 3 milioane de euro imprumutati?
Am alocat pentru finalizarea lucrarilor la faleza in februarie suma de 20 de miliarde lei, pentru parc 15 miliarde si pentru cetatea Callatis 19 miliarde, cu acesti bani nu puteti finaliza lucrarile domnule primar? Va mai trebuie inca 5 milioane de euro?
Ne-am fi bucurat dacă acest împrumut ar fi fost contractat pentru investiţii în construcţia de locuinţe, în reabilitarea drumurilor din oraş şi staţiuni ori în alte proiecte de interes public generatoare de venituri.
Acum, în schimb, reparăm cu un preţ foarte mare plătit de copiii noştri, greşeala unui primar care timp de 4 ani a dovedit că nu este nici gospodar, nici bun administrator si care nu ştie să gestioneze corect şi eficient fondurile europene.
Consilierii PSD Mangalia au aprobat în şedinţa de astăzi suplimentarea cu 825.000 de euro a lucrărilor de asfaltare în municipiul Mangalia.
Informăm cetăţenii că în fiecare an am alocat banii necesari în bugetul Primăriei pentru asfaltarea şi repararea străzilor din oraş şi staţiuni, însă domnul primar nu a considerat acest proiect o prioritate. Acum, cu două luni înainte de alegeri, se încearcă manipularea şi dezinformarea cetăţenilor, prin declaraţii conform cărora nu s-au făcut asfaltări, deoarece consilierii locali PSD Mangalia au fost împotrivă. Astazi am aprobat suplimentarea finantarii pentru asfaltarea orasului cu suma de 825.000 de euro, astfel avem alocata o suma de 2.825.000 euro pentru cel mai mare program de asfaltari din ultimii ani in Mangalia.
Îi solicit public, în acest sens, domnului primar să se apuce de treabă, măcar acum, în ultimele 2 luni de mandat şi să înceapă programul de asfaltare a drumurilor din Mangalia.
În cei 4 ani de mandat, primarul Cristian Radu nu a construit nicio locuinţă, nu a dat niciun loc de casă, nu a creat niciun loc de muncă, nu a anvelopat niciun bloc şi nu a asfaltat nicio stradă din Mangalia”.
Preşedintele executiv PSD Mangalia,
Consilier local Paul Foleanu.    

Luni, 18 aprilie 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply