OZZY: Ce am înteles din ședinta Consiliului local: UN MARE CIRC!

2
677
sedinta-consiliu-local-mangalia-foto-doru-marinescu
Ozzy Menabit – “Ce am înteles din ședinta Consiliului local: UN MARE CIRC!
Pe langa asta, ce a mai fost de remarcat? Grupul care detine Europa FM, Radio 21, etc. vor sa se localizeze pe toata vara aceasta in amplasamentul în care ei organizeaza Liberty Parade si sa lungeasca perioada evenimentelor, in beneficiul enterteinment-ului pentru turisti si in beneficiul promovarii turistice a statiunilor orasului. M-am bucurat de idee, macar se intampla ceva la noi, vom oferi amintiri turistilor.
Unii consilieri locali (fara sa dau nume!) au inceput ca este ilegal, cu inversunata opunere, fara sa argumenteze de ce – probabil din obisnuinta, de sanchi! – dar pana sa se ajunga la vot au realizat ca am pierde si evenimentul Liberty Parade si toate beneficiile acestei asocieri pentru toata vara intre primarie si trustul media, si dintr-o data motivul de ilegalitate a disparut.
Sa pierdem Liberty Parade de sanchi n-ar fi fost bine pentru opozanti. As explica acest “de sanchi”, dar e prea multa mocirla politica. Daca sedinta nu ar fi fost asistata de multi cetateni spectatori nu cred ca s-ar fi aprobat acest acord sau asociere – oricum o vor numi juridic sau comercial. Practic e un barter din care castiga toata lumea.
Am mai remarcat si o solicitare a unui ONG de studenti care vor sa faca o tabara medievala pe la Venus (parca!), la care nu am inteles opunerea de inceput pentru ca este oricum undeva prin padure, dar pana la urma s-a aprobat cu ceva amendamente.
Principalul subiect – rectificarea de buget – s-a amanat. Pe asta nu o discut pentru ca este subiect de lupta politica. In loc sa aud despre cum se aproba rezolvarea utilitatilor in Dobrogea 1 si alte probleme, cum ar fi aprobari de buget pentru ingrijirea orasului, m-am amuzat foarte amar de ridicolul disputelor politice. Si cum spuneam, fiecare pasare pe limba ei piere, au inceput sa arunce cu rufe murdare, unii in altii. Dar intr-un mod nu prea inteligent, pentru ca fiecare acuzatie se intoarce ca un bumerang impotriva lor. Se acuza consecintele la ce au votat. Sau nu au votat. Ca asa e in tennis”.

Ozzy Menabit, Luni, 04.04.2016. (foto: Doru Marinescu).



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Un lucru este cert puteti sa va certati cit puteti dar lucrurile sa fac sau nu se fac di cum este influenta negativa e clar ca va trageti de sireturi

  2. Eu trag de sireturi pe oricine, dar altii pe mine nu pot pentru ca nu am sireturi.

    Pentru unii oameni atunci cand adevarul nu tine cu ei, le este dusman.

Leave a Reply