Primarul Cristian Radu, vânat de alianța M10 – ALDE

2
632

primarulcristianraduvanatdealianta-

Pentru a maximiza șansele la Primăria Mangalia, două partide mici și-au unit forțele și încearcă câștige postul de primar al municipiului. Conducerea partidului M10, organizația Mangalia, a hotărât să-l susțină pe candidatul ALDE, Leonard Tănase, în cursa pentru funcția de primar. „Ne dorim o alianță a partidelor de dreapta în Mangalia, pentru a susține singurul candidat cu șansă reală de a accede la funcția de primar, care să susțină politicile de dreapta în orașul nostru. Mangalia are un electorat predominant de dreapta care nu se regăsește în principalul partid de dreapta, respectiv PNL, din cauza conducerii acestuia, care a administrat dezastruos orașul”, a declarat Carmen Ghioca, președinte al Organizației M10 Mangalia.

Tatian Iorga, telegrafonline.ro, 29.03.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Remarc apariția unor fantome: M10? PNȚCD? În Mangalia? De unde au aparut astea?
    Dacă eu mă înscriu in UDMR devin singurul din Mangalia, apoi imediat zic ca sprijin PSD, ca imagine sa pară ca inca un partid (al maghiarilor) din Mangalia s-a aliat PRM-ului. Sunt convins ca nu e niciun interes pentru asta in presa din Constanta. Decat ca stand up comedy. (UDMR+PRM=love? Absurd!)
    Cum de articole la Constanta? Oamenii de la butoane.

    De felul meu sunt liberal in gândire, in sensul ca daca ma duci in America sunt democrat, nu conservator. De-aia comentez despre cum s-au agățat de numele unor cruci de partide. Ion Rațiu s-ar răsuci in mormânt daca nu ar fi fost un simulacru.

    M-am uitat dupa M10 filiala Mangalia pe google si in afara de articolele campaniei de gherila comandate din ultimele 2 zile, mai devreme nu-mi rezulta decat despre un bloc de locuințe care se numeste M10.

Leave a Reply