Primarul Cristian Radu, supărat pe consilierii PSD din Mangalia: “Nu au aprobat participarea la Târgul de turism”

0
583
primarulcristianradutargmangalia
CUGET LIBER: Zilele acestea (25-28 febr. n.r.), la Romexpo Bucureşti s-a desfăşurat Târgul de Turism al României, un eveniment extrem de important pentru promovarea staţiunilor din sudul litoralului.
După cum spune primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, din păcate, anul acesta localitatea pe care o reprezintă nu a putut amenaja un stand propriu, aşa cum s-a făcut în anii precedenţi şi cum ar fi fost normal pentru cele şase staţiuni turistice care aparţin de Mangalia.
„Tot ce am putut face a fost să împărţim materiale informative printre vizitatori şi la standurile altora. În şedinţa organizată în 22 ianuarie, consilierii PSD au refuzat să aprobe participarea Mangaliei la Târgul de Turism. Au spus că vor discuta subiectul la şedinţa de buget, însă atunci l-au făcut uitat. Totuşi, în ultimii ani, această pro-movare agresivă a staţiunilor noastre şi a evenimentelor pe care le organizăm în fiecare vară ne-a adus mai mulţi turişti şi astfel am reintrat în atenţia investitorilor. Au contat, desigur, şi proiectele cu bani europeni, pe care le-am realizat în staţiuni – modernizarea falezei Neptun şi a zonei „La steaguri”, precum şi centrele de informare turistică. De aceea, acest nou blocaj al consilierilor PSD faţă de proiectele oraşului nu poate fi interpretat decât ca o subminare a economiei locale, din motive strict electorale. De ce tocmai acum, în an electoral, nu mai este oportună participarea la Târgul de Turism? Mai ales că finanţarea nu se făcea din bugetul local, ci, atenţie, din taxa de promovare colectată anul trecut, de la hotelieri”, a spus edilul Cristian Radu.

Sursa: cugetliber.ro, 28.02.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply