Consilierul local Paul Foleanu despre reabilitarea falezei din Mangalia (FOTO)

0
802

Comunicat de presă

faleza_mangalia_paul_foleanu2

     “După eşecul înregistrat de primarul Cristian Radu în derularea şi finalizarea proiectelor cu finanţare europeană, care, în prezent, se află într-un stadiu de execuţie de cel mult 30%, deşi trebuiau încheiate la data de 31 decembrie 2015, edilul insista in atitudinea de  incompetenţa si delăsare.
      Fac referire la modul defectuos în care se desfăşoară lucrarile la proiectul de reabilitare a falezei din Mangalia. La data de 3 ianuarie 2016, echipa, formată din 11 muncitori aduşi din satul Vânători, a fost retrasă de pe santier, în momentul de faţă lucrând cu intermitenţe doar patru persoane.
     Ii recomand domnului Primar sa delege atributiile, privind coordonarea lucrarilor de executie, unei persoane responsabile si cu experienta in constructii care sa ne garanteze finalizarea in cel mai scurt timp a acestui proiect.
     În privinţa fondurilor existente pentru acest proiect de interes local, doresc să amintesc faptul că am aprobat alocarea din buget a sumei de 2 milioane de lei, bani cu care faleza poate fi reparată şi modernizată.
     Solicit, în acest sens, primarului Cristian Radu să facă, urgent, demersuri pentru revizuirea proiectului tehnic de execuţie, astfel încât lucrările să fie terminate până la data de 1 Mai, începutul oficial al sezonului estival 2016.
     Atrag atenţia primarului Cristian Radu că dacă lucrările vor continua la fel de dezastruos ca şi până acum, faleza nu va putea fi utilizată de către localnici şi turişti, ci va continua să fie un şantier în lucru cu maldăre de nisip, şanţuri şi gropi inestetice.
     După începerea sezonului estival, primarul Cristian Radu nu va mai avea nicio scuză pentru modul precar în care s-a preocupat de reabilitarea falezei şi nici nu va mai fi credibil când va încerca să-i facă vinovaţi de acest nou eşec tot pe consilieri, aşa cum obişnuieşte să-i mintă pe cetăţeni de câţiva ani încoace.
     Preşedinte executiv PSD Mangalia,
     Consilier local Paul Foleanu.

faleza_mangalia_paul_foleanu1 faleza_mangalia_paul_foleanu2 faleza_mangalia_paul_foleanu3 faleza_mangalia_paul_foleanu4 faleza_mangalia_paul_foleanu5 faleza_mangalia_paul_foleanu6 faleza_mangalia_paul_foleanu7

(Fotografiile însoțesc Comunicatul de presă).


MangaliaNews.ro, Luni, 29 februarie 2016.



Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply