Calendarul înscrierii copiilor în învăţământul primar. Ce trebuie să știe părinții

0
629






DCNews: Părinţii pot completa, începând de luni, 29 februarie, cererile tip pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar. Procesul are loc în două etape: 29 februarie – 18 martie şi 30 martie – 8 aprilie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.

inscriere_copii

Cererile pot fi completate online sau la unitatea de învăţământ la care părinţii solicită înscrierea copiilor, iar validarea se va face la şcoala respectivă zilnic, în intervalul orar 8,00 – 20,00 (de luni până vineri) şi sâmbăta de la 9,00 la 13,00. Procesarea de către Comisia naţională de înscriere a copiilor în învăţământul primar a cererilor tip cu ajutorul aplicaţiei informatice şi repartizarea la şcoala de circumscripţie a celor ai căror părinţi au solicitat acest lucru în cerere se vor face pentru prima etapă de înscriere până pe 21 martie.

Între 22 şi 24 martie va avea loc procesarea la nivelul unităţilor de învăţământ, pe baza informaţiilor din cererile tip de înscriere şi din documentele depuse de părinţi, a cererilor părinţilor care solicită înscrierea la o altă şcoală decât cea de circumscripţie, pe locurile rămase libere.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, pe dcnews.ro, 29.02.2016.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply