Liberalul Victor Manea, absent nemotivat și de la propria conferință de presă

0
691

TELEGRAF: După 4 ani de dormit în Parlament, liberalul Victor Manea, absent nemotivat și de la propria conferință de presă.

victormanea

După patru ani petrecuți în Parlament, timp în care nu s-au remarcat prin cine știe ce activități bogate, aleșii și-au amintit de cei care i-au votat abia acum, în an electoral și au devenit, ca prin minune, mai sprinteni decât de obicei. În județul Constanța, cei mai activi din acest punct de vedere sunt liberalii, care organizează cel puțin o conferință de presă pe săptămână, unde au grijă să își exprime opinia despre tot ce se întâmplă în țară, doar-doar i-om crede cu adevărat interesați de soarta românilor. E drept că miza e mare, din moment ce acum se stabilesc viitorii candidați la alegerile parlamentare din toamnă.

RĂCEALA, BAT-O VINA! O asemenea conferință au organizat liberalii constănțeni duminică, 14 februarie. Potrivit invitației, la întâlnirea cu presa ar fi trebuit să participe deputații Mihai Tararache, care în acest mandat nu s-a remarcat decât prin traseism politic și comunicate sterile și Victor Manea, care nu s-a făcut simțit ca parlamentar nici în fața cetățenilor pe care îi reprezintă, nici în fața presei. În realitate, numai Tararache a dat ochii cu jurnaliștii, pentru a le spune că este în total dezacord cu legea defăimării sociale, evitând, în același timp, să vorbească despre legea prevenției în sănătate, unul dintre cele mai absurde proiecte de act normativ inițiate în ultima vreme. Manea a lipsit, așa cum s-a întâmplat în ultimii patru ani, motivând că este foarte răcit. Fără a contesta acest lucru, pentru că știm cu toții că este perioada virozelor, ne întrebăm de ce boli a suferit în acest mandat, de nu a fost în stare nici măcar o dată să comunice cu cei care l-au trimis în Parlament. Iar scuza că „am vorbit mai puțin și am făcut mai mult” nu merge în acest caz, pentru că, analizând activitatea parlamentară a lui Manea, ne dăm seama că patru ani a tăiat frunza la câini.

ACTIVITATE ANEMICĂ

Cititi continuarea în telegrafonline.ro, luni, 15 febr.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply