Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, furturi din locuinte, contraventii

0
681
ipj constanta
IPJ Constanta ne informează:

Reţinut de poliţiştii rutieri din Mangalia pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

La data de 03.02.2016, ora 11.40, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au depistat pe P.G.V., în vârstă de 41 de ani, care conducea un autoturism pe raza localităţii, fără a deţine permis de conducere şi aflându-se sub influenţa alcoolului.

Faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 04.02.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

Reţinut pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe

La data de 03.02.2016, ora 15.00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Mangalia (Postul de Poliţie Albeşti) l-au depistat pe O.M., de 19 ani, din localitate, bănuit de comiterea a trei furturi din locuinţe (butelii, păsări şi alimente), fapte comise pe raza localităţii, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 90%.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă urmând ca la data de 04.02.2016 să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii Secţiei 9 Rurale Topraisar (Postul de Poliţie Independenţa) îl cercetează în stare de libertate pe B.I., din Chirnogeni care a condus un autoturism pe DJ 392, în localitatea Independenţa aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acţiune a poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică, pe linia respectării prevederilor legale privind pescuitul şi acvacultura

La data de 03.02.2016, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, în cooperare cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi Sănătate a Alimentelor Constanţa au executat controale pe linia respectării prevederilor legale privind pescuitul şi acvacultura, la un complex comercial.

Cu această ocazie, la raionul de comercializare a peştelui şi a produselor din peşte a fost identificată, expusă la vânzare, cantitatea de peste 30 de  kg  peşte, diferite specii, procesat (cotlet, file, muşchi etc), fără a se deţine autorizaţie sanitar veterinară  pentru procesarea peştelui.

Cantitatea de peşte  a fost ridicată în vederea confiscării şi neutralizării în condiţii legale.

Totodată, reprezentanţii DSVSA Constanţa au sancţionat respectiva societate cu suma de 2.000 lei pentru etichetarea produselor expuse la comercializare fără să indice metoda de producţie, zona, lotul şi data expirării.

Urmărit naţional depistat de poliţiştii constănţeni

La data de 03.02.2016, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe V.G., în vârstă de 59 de ani, din Constanţa, persoană dată în urmărire naţională.

Pe numele său, Tribunalul Constanţa  emisese mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Peste 100 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 28.000 de lei  aplicate de poliţiştii rutieri constănţeni

             La data de 03.02.2016, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu lucrătorii Biroului Rutier Constanţa, au organizat o acţiune privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor care traversează regulamentar, în locurile special amenajate şi semnalizate, ocazie cu care au fost aplicate 101 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 28.245 lei, fiind constatată şi o infracţiune.

             Totodată, au fost reţinute 29 de permise de conducere (27 pentru neacordare de prioritate pietonilor) şi retrase 3 certificate de înmatriculare.


MangaliaNews.ro, Joi, 04.02.2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply