Guvern: Măsuri pentru sprijinirea persoanelor rănite în urma incendiului de la #Colectiv

0
531

AGERPRES: Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, o serie de măsuri pentru sprijinirea persoanelor rănite în incendiul din Clubul Colectiv, astfel încât ajutorul financiar se va extinde și pentru răniții tratați în regim ambulatoriu și pentru însoțitorii persoanelor rănite.

sedinta_guvern

“Guvernul a aprobat o hotărâre legată de acordarea unor ajutoare de urgență în cazul persoanelor rănite în tragicul eveniment din 30 octombrie 2015. A fost nevoie de această nouă HG pentru a clarifica ajutoarele pentru persoanele aflate în tratamentul ambulatoriu și pentru însoțitorii lor. Prin această HG se aprobă acordarea unor ajutoare de urgență suplimentare față de cele reglementate prin HG 925 din 2015 care a început să pună bazele acestor ajutoare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, după ședința Executivului.

Conform unui comunicat al Guvernului, remis AGERPRES, acordarea ajutorului financiar însoțitorului persoanei rănite se va extinde, urmând ca de acesta să poată beneficia atât pentru perioada spitalizării, cât și pentru perioada în care rănitul urmează tratament în regim ambulatoriu.

Continuarea, pe AGERPRES.RO, Joi, 4 febr.2016.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply