Palaz, candidat oficial la primăria Constanţa. Au fost stabiliţi candidaţii MP în oraşe şi municipii!

0
703

pmp_constanta

Ziua de Constanta: Consiliul Naţional al Mişcării Populare a validat candidaturile pentru alegerile locale la municipii reşedinţă de judeţ, municipii şi oraşe. Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac a declarat în exclusivitate pentru ZIUA de Constanţa că “vicepreşedintele partidului, Claudiu Palaz va fi primarul municipiului Constanţa!”

Practic, Palaz a intrat oficial în cursa pentru Primăria Constanţa. În trecut, acesta a deţinut şi calitatea de prefect al Constanţei.

Claudiu Palaz spune că va câştiga primăria Constanţa, iar Mişcarea Populară se va bate cu PNL şi PSD şi în judeţ. Preşedintele MP Constanţa a mai spus că nu face niciun fel de alianţă înainte de alegeri. (…)

Mişcarea Populară şi-a stabilit şi candidaţii din judeţ

Consiliul Naţional al Mişcării Populare a validat ieri şi candidaţii partidului pentru funcţia de primar în municipiile din judeţ şi în câteva oraşe. Astfel, la Mangalia va candida din partea MP, fostul fotbalist Constantin Bîrbora, la Eforie – Doina Abdula, la Navodari – Daniel Turcu, la Medgidia – Vasile Ivanof şi la Cernavodă – Marian Sava. Până la finalul lunii ianuarie, vor fi anunţaţi toţi candidaţii formaţiunii politice în judeţul Constanţa, susţine secretarul general al PMP Constanţa, Daniel Turcu.

Citit articolul integral AICI. 17.01 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply