Au dat marea pe munte! Luptătorii Mangaliei au încheiat primul stagiu al anului

0
706

luptemangalia

Antrenorii Marian Oancea şi Cornel Trucmel au pus, ieri, capăt cantonamentului de iarnă. Timp de o săptămână, peste 20 de sportivi de la CSS Mangalia s-au aflat în pregătire, în munţii Parâng, la peste 2.000 de metri altitudine.

O zi a sportivilor începe cu o înviorare, la ora 7 fix. Programul luptătorilor a inclus alergări montane, pe distanţă de 7 km, contracronometru, ori alergări cu adversarul în spate, pentru forţă. Cei doi antrenori au întocmit un program ce includea două sesiuni de pregătire pe zi.

„A fost o pregătire binevenită, ca după vacanţă. Sportivii s-au acomodat imediat la programul de pregătire şi de intrare în efort. Am avut alergări pe teren accidentat, urcări pe munte cu adversarul în spate. Vom continua antrenamentele la Mangalia, în modul obişnuit, în fiecare zi, în sală, iar duminica, alergare pe plajă. Sperăm la rezultate şi mai bune în acest an. Până vom începe sezonul competiţional, vrem să mai facem un cantonament, în luna februarie, în săptămâna în care vor avea vacanţă”, a declarat antrenorul Marian Oancea.

Luptătorii Mangaliei s-au pregătit cot la cot cu sportivii din Jegălia, şi ei aflaţi în stagiu de iarnă. De asemenea, elevii lui Marian Oancea şi ai lui Cornel Trucmel au avut ocazia să facă antrenamente în comun cu lotul naţional de judo.

Delegaţia sportivă din sudul litoralului a fost condusă de prof. Ionel Luca, preşedintele de onoare al CS Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Din lotul de sportivi s-au numărat şi luptătorii Mangaliei, medaliaţi atât la competiţiile naţionale, cât şi internaţionale: Andreea Ana, Ana Maria Pârvu, Ana Maria Predică, Ana Maria Bunduc, Cătălin Pârvu, Daniel Sandu.

Ca în orice cantonament, nu au lipsit nici orele de relaxare şi de distracţie. Sportivii s-au putut bucura şi de câteva ore pe pârtie. Încântaţi, cei mai mulţi dintre ei au ales schiurile, în detrimentul săniilor.

Mai mult, în cugetliber.ro, 12 ianuarie 2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply