Proiecte compromise la Mangalia!? VIDEO

0
864

proiecte-esuate-mangalia

LITORAL TV: Cele trei proiecte derulate pe fonduri europene la Mangalia – Callatis, istorie la malul Mării Negre, reabilitarea Aleii Teilor şi înfiinţarea Parcului Evergreen, nu au obținut votul consilierilor pentru a fi continuate cu bani de la bugetul local.

Aleșii locali din Mangalia susțin că, odată depăşit termenul de 31 decembrie, banii necesari finalizării proiectelor, 5,5 milioane de lei, ar trebui acoperiţi de la bugetul local. Consilierul Paul Foleanu a arătat că vistieria municipiului nu permite investiţii de asemenea anvergură, mai ales că Mangalia are alte priorităţi.

Viceprimarul Bogdan Maganu spune că, dacă proiectele ar fi fost realizate din fonduri europene, nu ar fi avut nimic împotrivă, chiar dacă lucrările sunt supraevaluate.

Discuţiile au atins un ton extrem de ridicat, şeful Serviciului Management Proiecte din cadrul Primăriei Mangalia ameninţând cu demisia.

Tot şeful de la investiţii a precizat şi sumele de care este nevoie pentru finalizarea lucrărilor, arătând că, dacă proiectele nu sunt finalizate până pe 31 decembrie, constructorul va fi penalizat.

Articolul integral, pe tvlitoral.ro, 26.12.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply