Radu Cristian – Un nou apel la consilierii locali (Foto/Video)

0
799
Radu Cristian, primarul Mangaliei: Luni va fi o nouă şedinţă de Consiliu Local. În acest timp, eu voi fi, din nou, la Guvern, pentru a căuta soluţii de finalizare a proiectelor europene din oraşul nostru. Totuşi, aceste proiecte pot fi salvate în primul rând de Consiliul Local. De aceea, fac apel la conştiinţa aleşilor locali pentru că, înainte de a fi politicieni, sunt oameni. Aş vrea să lăsăm deoparte animozităţile şi disputele politice, măcar acum, în prag de sărbători şi să punem umărul, cu toţii, la dezvoltarea Mangaliei.
mangalia_parcul_evergreen_19dec2015-3
Pe locul fostei staţii de betoane COMCM lucrăm intens la un parc european, modern. Cine nu ar vrea un asemenea parc în oraşul nostru? Lucrările trebuie finalizate până la 31 decembrie, cu fonduri UE, dar luăm în calcul şi varianta în care se execută doar în proporţie de 80-90%. În acest caz, este nevoie de votul CL pentru a finaliza investiţia, după 1 ianuarie, din bugetul local, fiind vorba de aproximativ 400 mii euro. Deci, nu milioane! Atenţie: aceşti bani îi investim în viitorul oraşului nostru, nu îi aruncăm pe pomeni electorale.
Dacă aleşii locali nu vor aproba acest proiect, legea ne obligă să returnăm toate fondurile europene primite până acum, deci pierderea va fi mult mai mare. Vă ataşez câteva imagini cu stadiul lucrărilor şi modul în care va arăta parcul finalizat. Vă mulţumesc şi vă doresc o seară plăcută, în continuare!

Stadiul lucrarilor la parcul Evergreen – VIDEO:

 
surse: fb si mangalia.ro.

Foto/video: gmedia.studio


MangaliaNews.ro, 20.12.2015.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply