Diferentele dintre cluburile din România și cele din UE, descrise de studenti

0
802

“Au minimum 2 iesiri, iar fumatul e interzis”.

intrareclubcolectiv

Tinerii nostri mor pe ringul de dans, pentru ca legea permite acest lucru. In Marea Britanie, Olanda, Spania sau orice alta tara din UE nu exista loc de greseli. Iar masurile de siguranta sunt multe si sunt peste tot.
Avem cluburi amenajate in subsoluri, fara ferestre, fara stingatoare. Ne-am pus viata in pericol ani la rand, crezand ca asa e normal. Tinerii romani care locuiesc in afara granitei au povestit pentru www.stirileprotv.ro cum se intampla lucrurile in orase precum Amsterdam, Barcelona sau Copenhaga.
Teodora locuieste de 3 ani in Marea Britanie, unde studiaza Sociologie & Statistica la University of Bristol. Bitanicii nu isi asuma riscul de a nu fata fata unui incendiu, spune ea. Mai mult decat atat, iau masuri de siguranta cu riscul de a fi considerati enervanti, iar regulile sunt cat se poate de stricte.
“Am participat, de voie sau nevoie, la nu stiu cate exercitii de incendiu, de multe ori fiind sculata din somn sau iesita din dus. Toate regulile astea le-am primit initial dandu-mi ochii peste cap – si eu si prietenii mei britanici de-o varsta cu mine – pentru ca nu constientizasem ce s-ar fi intamplat in lipsa acestora.”
Daca patronii nostri interpreteaza inconstient legile in favoarea lor, ai lor pun pe primul loc siguranta clientilor, chiar daca asta inseamna sa ii scoata din club in toiul distractiei pentru un banal exercitiu de incendiu.

Citiți continuarea AICI. 09.11.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply