Bilanț negru: 44 de morţi la Colectiv. Trei dintre răniți au decedat în această dimineață

0
713
lumanari_colectiv_incendiu
Bilanţul tragediei din clubul Colectiv continuă să crească. Numărul morţilor a ajuns la 44. Doi pacienţi au încetat din viaţă în această noapte la Spitalul Floreasca şi unul aseară, la Spitalul de Arşi. Din păcate, numărătoarea sumbră ar putea continua, pentru că starea a zeci de răniţi este critică.
În timpul nopţii, inimile a încă trei răniţi din clubul Colectiv au încetat să mai bată. Aceştia erau internaţi la spitalul de Arşi şi la Floreasca. Este vorba despre Dan Alexandru Matei, un tânăr de 26 de ani şi un cetăţean turc.
UPDATE: Un număr de 21 de răniţi în incendiul din Clubul Colectiv au fost transferaţi, până duminică la amiază, din spitalele din Capitală în clinici din Belgia, Olanda, Austria, Israel şi Germania, potrivit Mediafax.
UPDATE: Numărul pacienților în stare critică și gravă depășește 30, a declarat ministrul Bănicioiu. O parte dintre aceștia urmează a fi transferați în unități medicale din alte țări, relatează Agerpres.
“În continuare sunt pacienți critici, în continuare sunt pacienți în stare gravă internați în România, numărul acestora depășește 30. O parte dintre ei vor fi transferați în seara aceasta. Toți ceilalți rămân în îngrijire medicală în România, trebuie să aveți încredere în medicii români”, a spus ministrul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET, 8 nov.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply