Mii de protestatari au ieșit în stradă la Constanța

0
740
constanta-manifestanti
TELEGRAF: Numărul constănţenilor care au mărşăluit, miercuri seară, pe principalele artere din municipiu, a depăşit patru mii, manifestanţii oprindu-se în fața restaurantului Beirut, unde anul trecut trei tinere și-au pierdut viața într-un incendiu, acţiunea desfăşurându-se fără incidente. Manifestanții au păstrat un moment de reculegere, unii dintre ei amintindu-și că au fost prezenți la un concert rock ținut într-un club de lângă restaurantul Beirut, club care a ars odată cu acesta, toți participanții la acel concert gândindu-se că au fost binecuvântați, scăpând dintr-un incendiu de proporții, șansă pe care cei de la club Colectiv din capitală nu au avut-o.
Celor câteva sute de protestatari care au plecat din fața Prefecturii într-un marș pe principalele artere din municipiul Constanţa li s-au alăturat alte persoane, astfel că numărul manifestanților a depășit patru de mii.
Oamenii s-au oprit în fața restaurantului Beirut, apoi au trecut prin fața Spitalului Județean, au ajuns la un mall din oraș, apoi s-au îndreptat către Casa de Cultură din Constanța, după care au revenit pe un alt traseu în fața Prefecturii, unde îi așteptau alți manifestanți.
Oamenii au strigat “Colectiv, Colectiv”, “Ieșiți din casă dacă vă pasă”, “Nu stați la balcoane că muriți de foame”, “Veniți cu noi”, “Astăzi e momentul, jos cu Parlamentul”.
Protestatarii au fost însoțiți de echipaje de Poliție și jandarmi, iar marșul s-a desfășurat fără incidente.

Solidari cu manifestațiile din capitală

Continuarea, în telegrafonline.ro, Joi, 5 nov.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply