SCRISOARE DESCHISĂ adresată instituțiilor de învățământ și de sănătate din municipiul Mangalia

2
837

Mangalia20montajfoto-

SCRISOARE DESCHISĂ. Acum, la trei săptămâni după finalizarea serialului MANGALIA 20Un TOP al personalităților locale, dedicat împlinirii, anul acesta, a 20 de ani de când Mangalia este municipiu, lansăm această Scrisoare deschisă, ca urmare a sugestiilor primite de la mai multi cititori, care au remarcat faptul că lipsesc din serialul nostru nume de cadre didactice din instituțiile de învățământ și de medici renumiți din Spitalul municipal și din unitățile de tratament balnear ale Mangaliei.

Reamintim că redacția ziarului online www.Mangalianews.ro a trimis încă din lunile februarie – martie a.c. repetate e-mailuri pe adresele școlilor, liceelor și Spitalului municipal, prin care am solicitat materiale scrise cu nominalizări pentru episoadele EDUCATIE, Sănătate/Medicină și Tratamente Balneare.

Pentru că, din punct de vedere calendaristic, tot anul 2015 poate fi considerat an aniversar pentru municipiul Mangalia, revenim cu acest Apel către toate școlile, grădinițele și liceele din Mangalia, pe de o parte și către Spitalul municipal și Sanatoriul Balnear Mangalia.

Rugăm direcțiunile instituțiilor respective să ne trimită pe e-mailul redacției [email protected], materiale documentare, fotografii, filme, care să cuprindă un scurt istoric al instituției, cu rezultatele remarcabile obținute în cei 20 de ani (1995 – 2015) și să nominalizeze câte 10 cadre didactice meritorii și câte 10 elevi care au ajuns azi oameni deosebiti, personalitati ale Mangaliei / din Mangalia, respectiv, cele mai renumite cadre medicale și auxiliare, pe domenii de specialitate, de la Spitalul municipal și Sanatoriul Balnear Mangalia.

După primirea materialelor, – până pe data de 15 octombrie -, vom lansa pe site un nou sondaj de opinie, timp de o săptămână, numai pentru aceste domenii de activitate și, după publicarea rezultatelor, vom organiza Festivitatea de premiere a câștigătorilor din întregul serial MANGALIA 20, cu acordarea Diplomelor de Excelență și a Premiilor Speciale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Avem promisiuni din partea unor sponsori din turism că vor acorda importante  premii – surpriză câștigătorilor!

****************************************************

Pentru informarea cititorilor noștri, acesta era conținutul e-mailurilor din primăvară adresate școlilor, grădinițelor și liceelor, precum și Spitalului din Mangalia:

Către Scolile si liceele din Mangalia martie 2015 - CopyCatre Spitalul municipal Mangalia office - Copy

Până la data de 15 octombrie, așteptăm răspunsurile instituțiilor de învățământ și sănătate din municipiul Mangalia. Pe măsură ce le vom primi, le vom publica în noi episoade ale serialului MANGALIA 20.

Vă mulțumim anticipat!


Mangalia News, 30 septembrie 2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Stiati ca, nevazuti de marele public, desconsiderati de majoritatea medicilor, terapeutii isi indeplinesc cu umilinta si iubire misiunea… Nu umbla dupa spaga, nu fac reclama medicamentelor, ci numai darurilor NATURII. Ei nu au nevoie de clasamente, diplome si laude…
    Cel mai important este ca fiecare, indiferent de profesie, sa-si repecte propriul juramant, sa-si urmeze misia si sa nu inceteze sa iubeasca oamenii, plantele si animalele, toate fiintele si formele de creatie BENEFICE!

    • Admirabil comentariu! Chiar asa, iată o propunere: Primim materiale (texte, articole, fotografii, filmulete) despre Terapeutii cunoscuti din Mangalia, care au rezultate remarcabile în activitatea lor si vom deschide o rubrica speciala, dedicată acestor semeni ai nostri care au capacitati deosebite, demonstrate!

Leave a Reply