C.L. Mangalia a aprobat Regulamentul de funcționare a Serviciului de Salubrizare

0
651

sedinta-CL-Mangalia

Consiliul Local Mangalia a votat, miercurea trecută, în cadrul unei şedinţe de îndată,  Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Public de Salubrizare a Municipiului Mangalia. Conform deciziei aleşilor locali, acest regulament se aplică Serviciului Public de Salubrizare a localității, stabilind cadrul juridic unitar privind desfășurarea serviciului de salubrizare, modalitățile și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru asigurarea acestuia.

De asemenea, documentul mai reglementează indicatorii de performanță, condițiile tehnice și raporturile dintre operator și utilizator, modul de colectare și transport al deșeurilor, dezinsecția, dezinfecția și deratizarea etc.

În același regulament regăsim  operațiunile de menținere a curățeniei, la nivel de oraș, intervalul orar și frecvența acțiunilor de colectare și igienizare, precum și sancțiunile aplicate pentru nerespectarea prevederilor sale.

Astfel, contravențiile se sancționează cu amenzi cuprinse între 200 – 500 lei, pentru persoanele fizice și între 1000 – 1500 lei pentru persoanele juridice, conform Legii nr.101/2006, republicată cu modificările și completările ulterioare a serviciului de salubrizare al localităților.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply