Turismul din Creta, la mâna românilor (Foto/Video)

0
873

simply-crete-by-claboo-media - Copy

Doi români au făcut impresie excelentă printre oamenii de afaceri din Grecia, care le-au dat mână liberă să se ocupe de promovarea turistică a Insulei Creta.

La începutul acestui an, un constănţean și un bucureștean au început un proiect prin care voiau să promoveze staţiunea preferată, Mamaia, folosindu-se de talentele lor.

Bogdan Dumitru deţine în Constanța o firmă ce se ocupă cu filmări aeriene, iar prietenul său, Adi Mera, e cunoscut internauţilor pentru panoramele frumoase din România pe care le postează pe un site.

Joaca lor de câteva săptămâni s-a materializat într-un site de promovare a staţiunii, www.visitmamaia.ro, care oferă vizitatorilor un tur virtual interactiv. Însă acesta nu a atras deloc atenţia autorităţilor. Recunoaşterea a venit însă când se aşteptau mai puţin, tocmai din Grecia.

“La sfârşitul lunii august am fost contactaţi de un om de afaceri din Grecia, care a fost impresionat de ce am făcut în Mamaia şi a spus că vrea să facem acelaşi lucru şi pentru Creta”, ne-a povestit Bogdan.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

După ce au negociat condiţiile contractului, cei doi s-au urcat în maşină şi au plecat în Grecia, unde s-au şi apucat de treabă, primind un buget de 20.000 de euro.

Mai mult, AICI. 21 sept.2015.


MangaliaNews.ro: Tot ei au realizat și o pagină de facebook dedicată celor care vor să viziteze Insula Creta: SIMPLY CRETE.

Pentru prietenii site-ului MangaliaNews.ro, SPECIAL, două clipuri VIDEO din Creta, de la Claboo Media:

Așteptăm cu interes noi realizări foto-video, de la Bogdan și Adi.


MangaliaNews.ro, Luni, 21 sept.2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply